PERSOONLIJKE COACHING

Gezondheidscoaching voor uw medewerkers
Wilt u uw medewerkers helpen bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl? Door middel van 1-op-1-coaching help ik hen stap voor stap op weg naar een gezonder en fitter leven. Er zijn diverse mogelijkheden:

Leefstijlcoach op de zaak
De leefstijlcoach komt op afgesproken momenten naar uw bedrijf om uw medewerkers te coachen, bijvoorbeeld één dagdeel per maand. Op die dag kunnen individuele gesprekken gepland staan met uw medewerkers, over bijvoorbeeld energiegebrek, stress en gewichtsproblemen. Deze momenten zijn ook zeer geschikt om vragen van medewerkers te beantwoorden over gezondheid, leefstijl, voeding, beweging, slaap en ontspanning.

  • DUUR minimaal vier uur per keer.
  • KOSTEN op aanvraag, ik maak graag een vrijblijvende offerte op maat

vrijblijvende info

Training en coaching van medewerkers (minimaal 10, maximaal 30)
In dit traject volgen uw medewerkers drie workshops en drie individuele gesprekken à 30 minuten. Hierbij kunnen zij kiezen uit thema’s als stress en ontspanning, gezond gewicht, een goede balans tussen werk en privé, onregelmatige diensten, voeding, energievreters & energiegevers en gezond bewegen.

  • DUUR volgens afspraak.
  • KOSTEN op aanvraag, ik maak graag een vrijblijvende offerte op maat.

vrijblijvende info

Losse adviesgesprekken Op afspraak komt een leefstijlcoach bij uw bedrijf op bezoek om individuele gesprekken te voeren met medewerkers. Het kan dan gaan over onderwerpen als gezonde voeding, energiegebrek, gezond bewegen, stress en gewichtsproblemen.

  • DUUR 45 minuten per gesprek, minimaal drie aaneensluitende gesprekken per dag.
  • KOSTEN op aanvraag, ik maak graag een vrijblijvende offerte op maat.

vrijblijvende info